Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ 2019



ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ 2019 




Καλησπέρα φίλοι μου, τι κάνετε; 

Το σημερινό ποστ είναι τα καλύτερα βιβλία που διάβασα την χρόνια που πέρασε, να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ποια βιβλία σας έχω πει και ποια όχι ως πότε κάνω τώρα και σ αυτό μια καινούργια αρχή! 



Νομίζω ότι το έχω ξανά πει και θα το λέω! Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ είναι το Δώρο του Στεφάνου Ξενάκη! 

Ένα βιβλίο με νόημα, με αλήθειες, με εικόνες και με σκέψεις που ίσως δεν έκανες ποτέ, με αλήθειες που δεν είπες ποτέ και ίσως δεν άκουσες ποτέ! 

Είναι ένα βιβλίο που σε κάνει να δεις την ζωή με άλλο μάτι στην κυριολεξία! 

Δεν θα έλεγα πως έχει μια συγκεκριμένη πλοκή, είναι ιστορίες θα έλεγα που έχουν σκοπό να σου διδάξουν και να σου πουν την αλήθεια. 

Δεν έχω ξανά διαβάσει κάποιο άλλο βιβλίο του αλλά νομίζω ήταν γραφτό να διαβάσω αυτό! 

Νομίζω είναι περιττό να σας πω, ότι αν δεν το έχετε διαβάσει, τρέξτε!!!!! T



Το επόμενο είναι στα αγγλικά αλλά είναι τόσο μα τόσο καλογραμμένο, τόσο καθαρό, τόσο σωστά γραμμένο και τόσο κατανοητό. Είναι και αυτό ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις, να σκεφτείς σωστά και διαφορετικά! Το όνομα αυτού The Happiness Equation από τον Ν. Pasricha. 


Στη συνεχεία θα μιλήσουμε για μυθιστορήματα, ένα από αυτά είναι η Ουρανοέσσα του Κώστα Κρομμύδα είναι ένα φοβερό και πολύ ενδιαφέρον ανάγνωσμα, έχει μια πολύ όμορφη ιστορία, θα σας αφήσω από κάτω την πλοκή από το goodreads και αναμφισβήτητα το συνιστώ!



Μετά το τέλος του πολέμου, ο αρχαιολόγος Ανδρέας Στάης ακολουθεί τα σημάδια που θα του αποκαλύψουν το πρόσωπο της θεάς που στοίχειωνε για χρόνια τα όνειρά του. Ταυτόχρονα αναζητά το όνομα της γυναίκας που σε μια νύχτα έγινε ολόκληρή του η ζωή…
Στο σήμερα, ένας άλλος Ανδρέας, ερευνητής της Ιντερπόλ, αφήνει πίσω του την Αμερική και ταξιδεύει προς το νησί που καλύπτει με αναπάντητα ερωτήματα το παρελθόν της οικογένειάς του, για να πει το τελευταίο αντίο στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής του και να γνωρίσει τη μυστηριακή Ηρώ…


Όταν η μοίρα υφαίνεται με νήματα που κινούν άλλοτε θεοί και άλλοτε δαίμονες, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την ήδη προδιαγεγραμμένη πορεία του...
Μυστηριακές τελετές λουσμένες φωτιά και πανσέληνο, και όρκοι σιωπής φορεμένοι σε ένα δαχτυλίδι, που παντρεύει θεούς και ανθρώπους σε ένα κοινό παρόν.
«Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα – σε ταξιδεύει, σε μαγεύει, σε μαθαίνει».
Αλκυόνη Παπαδάκη, συγγραφέας
 





Στη συνέχειά, θα μιλήσουμε για το επόμενο μυθιστόρημα που διάβασα είναι και πάλι του ίδιου συγγραφέα, είναι και αυτό ένα απλά πανέμορφο βιβλίο! Μη με λησμονείς ....



Σας αφήνω και πάλι την πλοκή από κάτω. 

Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη...
Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον "σκότωσαν" γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.

Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.

Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει...
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

A beautiful planning shop

 Hey guys how are you? I discovered a beautiful shop that you can buy beautiful planners for your day I really really love them I tried them...